Niin, hienot on rakennekynnet:) jos vaan niitten kanssa voisi tehdä jotain...
Tyttäreni osti sellaiset ja liimasi itselleen ja minä ihastelin. No, suostuin ottamaan vasempaan peukaloon, ihan vaan siksi, että pelkästään YHDESSÄ kynnessä oleva rakennekynsi hankaloittaa elämää. Se oli minulle muistutuksena siitä, miksi en halua joka kynteen.
1800190.jpg
Niin kaunista, mutta kaksi kertaa jo irronnut. Sunnuntaina se irtosi, kun petasin petejä ja tänään kun tiskasin:)
Niin, ja jos olisi joka kynnessä, ei saisi housuja jalkaan, saati kenkiä. Ollakseen nättinä, olisi oltava tekemättä yhtään mitään! Apua!
Jos menisi ja laitattaisi ne jollain ammattilaisella, niin saattaisi kestää. Toisaalta, en kehtaisi edes töihin mennä moisilla kynsillä!
Eräs ystäväni kun näki vain tuon yhden kynnen, sanoi oitis, ettei sovi meiksin tyyliin. No, ei sovi ja siksi senkin takia se oli minua muistuttamassa:)
Jos sitä voisi elää ihan vaan tekemättä yhtään mitään, niin sitten voisi laittaa.

Suunnittelin, että kun menen seuraavalle sairaalareissulle, niin sitten! Ei kylläkään voi ennen sitä, koska jo se, että on kanyyli kädessä ja kädet puuduksissa aiheuttaa vessassa käynnin haasteelliseksi, niin siihen vielä kynnet? Jos sitten kotona, kun olen niin väsynyt. Ei, tyttäreni sanoi, että kuka niitä sitten näkee:)

Hahahah, joten ei kynsiä!