Ostin tänään tietokonepöydän! Ja tietokoneen näytön! Nyt pelittää taas:) Sain siis kuningasajatuksen viikonloppuna, kun kuumeisesti mietin, mitä tehdä, kun läppärin näyttö petti eikä ole rahaa uuteen.
Ostin siis tietokonepöydän, johon uuden näytön. Näppiksen tilalle laitoin meidän vanhan läppärin ja kaikki piuhat kiinni, ni johan alkoi workkia.
Pahin juttu oli se pöydän läjääminen. Perskutti, oikea palikkatesti ja ei minun hommia ollenkaan. Joskus vain on sellanen fiilis, että sitä vaikka vuoria siirtäis, niin tänään siirsin sen vuoren! Minun kantilta katsottuna.
968004.jpg
Tässä ollaan jo aika pitkällä eli alaosa lähes valmiina. Alkuvaiheen kuvia ei voitu ottaa, kun kamerasta oli akku tyhjä... siis aina joku vaan tökkii.
968013.jpg
Lopputulos on tämän näköinen...että minä olen itteeni tyytyväinen. Yhdenkään miehen apua en tarvinnut, paitsi nuoremman poikani, joka toimi erittäin hyvänä apumiehenä. Antoi ruuveja ja kiristi niitä, katsoi aina sopivan palasen jne. puhumattakaan siitä, että keitti perunat, imuroi ja tiskasi siinä sivussa.