Tässä osiossa meinaan hehkuttaa muutamaa mukavaa, iloa ja hilpeyttä, ajatuksia herättävää mieleenpainuvaa suosikkiblogia!
Siis vaikka TOP 10 ja mielivaltaisessa järjestyksessä:

TURKU tuo hyvää mieltä ihanilla kuvilla. Pakko tsekata ihan joka päivä, mistä päin Turkua tänään. Soisin muutamasta muustakin kaupungista vastaavan kuvablogin!

KITEITÄ vaan on niin raikas ja ajatuksia herättävä ja koen jonkinmoista sisaruutta kirjoittajan kanssa.

TUOKIOITA ELÄMÄSTÄNI on usein päivittyvä, erittäin hyvin kirjoitettu blogi, missä tulee tuttuja juttuja vastaan. Nostalgisia ja kai siksi niin tutunoloinen, kun kirjoittaja on samaa ikäluokkaa :)

TÄRKEIMMÄT ASIAT on tiedettävä. Tämän bloginkirjoittajan tunnen ja se on aika harvinaista täällä blogistaniassa. Haluan lukea hänen sarkastisia ja muutenkin jänniä päivityksiä.

KISPE on blogi, jota nauran aina katketakseni! Kiroilukin voi olla taidetta:) Tässä blogissa kissa nostetaan pöydälle niin, että jää miettimään, mitä se siellä oikein tekee!

HÄMEENLINNAN KIRJASTO on niin hyvä paikka, vaikka en ole ikinä käynyt. Kirjastoihmisenä se kuitenkin kiinnostaa. Blogi on loistava ja tekisi mieli itsekkin pyrkiä samaan, mutta keinot ja taidot ovat niin kovasti rajalliset.

PIRJON JUTUT on hieno sivusto. Siellä on kiva vierailla ja ihmetellä sitä kaikkea, mitä sinne on saatu. Pirjokin vaikuttaa varsin ihanalle ihmisille:)

JEMORY on ihana. Pidän siitä kielestä ja liputan sille, kuinka kirjastotätillä on juttu hallinnassa.

SARI PALMin blogi on ainoa poliittinen blogi, jota seuraan. Pidän siitä, kun siinä on reipasta arjen kuvausta ja ne poliittiset jutut on selitetty helppotajuisesti.

PÄIVIEN KIMALLUSTA on itserakkaasti laitettava mukaan. Pidän siitä omista blogeistani eniten. Tämä ei ole maksettu mainos:)

Tosi paljon on muitakin ihania blogeja! Etenkin niitä, joista en tiedä vielä mitään!? Kertokaa ja antakaa vinkkejä! Pidän blogeista, joissa on huumoria, kirjoja, keräilyä ja siis jos teksti on jouhevasti luettavaa:)