Kävin eilen tyttäreni kanssa kaupassa. Hän halusi lähteä mukaan, että edes joskus pääsisi vaikuttamaan ostopäätöksiin. Hän sain oman makunsa mukaista juustoa, sillä minähän en ymmärrä kuin Edamin päälle..

Sitten, hän halusi ostaa suklaakakun. Sellaisen, mikä pitää itse tehdä. Kaikki ohjeet ja tarveaineet löytyvät pakkauksesta. Ostimme sen, sillä ehdolla, ettei minun tarvitse puuttua sen tekemiseen. Nämä Brownies-ainekset maksoivat 3,59€. Paketissa on mukana mm. koottava vuoka.

Ensimmäisen ongelman aiheutti se, ettei meillä ole edelleenkään desin mittaa. Vettä kun pitää lisätä 3/4 dl. No, siinäpä sitten viilipurkkiin mallattiin oikeaa määrää. Numero 1:n pussin sisältö kulhoon ja vesi mukaan ja eikun sekoittamaan ja kun on "taikinaa", niin vuokaan. Puoleksi tunniksi uuniin ja valmis, paitsi sitten se kuorrutus. Siihen oli otettava pussin 2 sisälto ja ruokalusikallinen kuumaa vettä. (kamalaa veden lotraamista)

Kohta lapseni esitteli amerikkalaista suklaatorttua. Vau, olipa hyvin onnistunut! Kotvasen aikaa sen piti jäähtyä ja sitten kimppuun. Tyttäreni söi ja sanoi, että todella ätläkkää! Juu, en syö, siis minä. En kykene syömään mitään, mikä on oikein amerikkalaisen makeeta. Poikani söi sitä kyllä...saas nähä, tuleeko torttu syötyä kaikki?

Minä sen sijaan jäin miettimään, että tarpeet 3,6€. Johan sillä olisi saanut valmiin tortun, sillä ei se koolla ollut pilattu. Piti siis maksaa siitä huvista, että ihan itte sai tehdä. Pakkaus on avuttomille tarkoitettu tai niille, jotka eivät tykkää leipomisesta, mutta haluavat silti herkutella.
1477950.jpg