Olin töissä. Kun palasin kotiin, koti oli tyhjä. Lapset olivat menneet tai heidän  isänsä oli heidät hakenut. Mikä rauha ja hiljaisuus! Mutta - aina sama juttu, mitä tekisin, mitä kaikkea tekisin??? Siis kun aivan sikana olisi vaikka mitä duunaamista. Sen olin päättänyt, että pysyn kotona.

Kamala nälkä pakotti laittamaan ens alkuun syömistä. Siinä kun riisiä keittelin, laitoin jo astiat likoon. Sitten lukaisin yhden lehden ja kun ruoka oli valmista, katoin HolbyCityn, pitkästä aikaa ja olipas se mukavaa. Sen jälkeen tiskasin ja otin saman tien imurin esiin ja laitoin mankelin pyörimään.

Jonkun ajan kuluttua kun torppa alkoi jälleen näyttää ihan kohtuullisen siistiltä, värjäsin hiukset. On muuten vihoviimeistä puuhaa. Yrittää saada juurikasvu peittoon ja kun on pitkät hiukset, niin se, että jälki olisi mahdollisimman tasaista, ei ole pala kakkua. Vaan kun on köyhä eikä siis missään nimessä ole varaa syytää rahaa kampaajalle, on kauneuden hoidosta selviydyttävä kotikonstein. Kylppärin peilien välissä sitten ruuttasin väriä tyveen ja juutas ku siinä touhus kädet väsyy. Millään ei jaksaisi pitää käsiä niin kauan ylhäällä ja sit ku ei oo silmälaseja, niin tarttee osua ilman...
1299059.jpg

Nyt ovat hiukset vielä märät. Saa nähä kehtaako aamulla lähteä kirkkoon:)