On pitänyt aivan sikamonta kertaa pestä pesukone ja nyt vihdoin ja viimein sain sen tehtyä. Sain ohjeet veljeni vaimolta, isältäni ja apteekista.

Ensin isäni ohjeiden mukaan suihkutin kunnon pesuainetta kumitiivisteen sisään ja annoin jonnii aikaa muhia. Sitten tiskiharjan sain ujutettua sinne tiivisteen väliin. En olisi sitä hiffannut ja epäilin, kun isäni sitä ehdotti. Mukavasti se sinne luiskahti ja kamala määrä nujua siellä olikin, yäk! Tällä koneella olen muka niin puhdasta pyykkiä saanut... Onneksi käsisuihku yletti koneeseen ja suihkutin pahimmat moskat pois ja luukku kiinni.

Vaiheessa kaksi annostelin pussillisen (100g) sitruunahappoa annostelukoloon ja pesukone ohjelma kuumimmalle ohjelmalle ja ei kun pyörimään. Tuntui siis todella hullulle laitta tyhjä kone käyntiin, mutta niin niissä ohjeissa, jotka apteekista sain, sanottiin ja nämä ohjeet sain myös veljeni vaimolta.

Kun se ohjelma oli ohi, niin sen jälkeen pesuaineella varustettu ohjelma, jolloin saa olla pyykkiäkin mukana. Ennen sitä hinkkasin luukun lasin vielä ja jopas kirkastui!
1340181.jpg