Nythän on kaikenlaiset meemit(kamala sana) saaneet suosiota, joten tartun koukkuun ja esitän 7 faktaa, mitä EN osaa käsilläni tehdä! Kaikki lukijat saavat osallistua ja kertoa a. mitä osaavat  tehdä käsillään tai b. mitä eivät osaa käsillään tehdä tai c. mitä toivoisivat osaavansa käsillään tehdä. Halutessanne, voitte kommentoida vinkin/linkin, mistä meemit ovat luettavissa. Käsipäivää teille :)

1. Nyplätä. Taivas varjele, millasta puuhaa. Sujuvasti vierestä katselen ja ihailen tuotoksia, mutta ajatuskin itsestäni moisessa puuhassa, saa minut sekopäiseksi.

2. Piirtää/maalata, siis kaikenlaisten kuvien luominen. En vaan kykene. En ollut lähimaillakan, kun se taito oli jaossa, harmillista.

3. Ommella. Pelkästään napin ompelussa menee langat solmuun ja ärräpäät sinkoilevat. Ompelukoneen kanssa en tule ollenkaan toimeen. Nuoruuteni kukoistuksessa kyllä kykenin ompelemaan vanhalla polku-Singerillä vetoketjun farkkuihin...kun oli pakko! Enää ei onnistuisi...

4. Kutoa vai neuloa? Niin kauan kuin silmukat pysyvät puikoilla, saatan saada lapasen aikaseksi, mutta auta armias, jos silmukka putoo, putoo koko lapanen, valitettavaa.

5. Soittaa. Ihan mitä tahansa soitinta. Silmät selällään katson sujuvasti vierestä kun jonkun virtuoosin sormet hyppivät pianon koskettimilla tai kitaran kielillä. Mystiikkaa.

6. Leipoa. Kerrassaan tuskien taival, jos joskus on ihan pakko rako vääntää jotain. Lapsetkin tietävät, että äitiltä menee silloin hermot, joten parempi pysytellä turvallisen välimatkan päässä.

7. Hieroa. Minun käsillä ei oo tarvittavaa voimaa tai tekniikkaa. En yksinkertaisesti kärsi hieroa jonkun kipeitä lihaksia, en vaikka olisi haluakin.

Noh, eihän 7 mihinkään riitä, ei minun kohdallani. Olisi piisannut luetteloa jatkaa vaikka kuin, mutta onhan sitä tässäkin.