Minulla alkoi loma ja kun vein eilen lapset isälleen, ajattelin tehdä tänään kaikkia "käsitöitä". Suunnittelin tuntiaikataulun, etten puuduttaisi itteäni yhdessä hommassa kokonaan. Tunti sitä ja tunti tätä.

Ensimmäinen tunti oli varattu heräämiselle: aamukahvin juontia ja lehdenlukua. Ei vaikeeta eikä kovin suuritöistä. Selvisin kunnialla 9-10.

Seuraava tunti hurahti kotitöissä eikä meinnannut millään piisata. Tiskasin, pesin lieden, täytin pyykkikoneen ja laitoin mankeliin lakanat. Kun imuroin, pimahdin imuroimaan sohvankin. Siinä ne aikataulut sitten kusi, joten jouduin lopettamaan niin, että kaksi huonetta jäi imuroimatta.

12-13 olin varannut paperitöitä eli pöydän siivousta. Mutta kun oli nälkä! Oli ihan pakko rakentaa pari voikkoleipää...kylmäsavulohta ja keitettyjä kananmunia. Munat siksi, että laitoin vahingossa levyn päälle kun siivosin liettä...hmm, pakkohan se oli jotenkin hyödyntää. Paperitöissä olisi myös mennyt kauemmin, sillä kun olin laskenut viime kuun menot ja tulot, siirryin laittamaan kortteja kansioon. Joka samperin kerta kun siihen hommaan alan, loppuvat korttitaskut... ja nyt loppui aikakin:)

13-14 tein taas ihania kotihommia. Pojan jujutsupuku oli pesty ja se oli oiottava märkänä kuivumaan. Aivan kamalaa peltiä se puku!!! Pysyy pystyssä, vaikka ei ois ketään sisällä. Sitten taas mankelointia ja parin huoneen imraus. Roskapusseja sain täyteen pari, toinen niistä tuli muutamassa minuutissa poikain huoneesta...

Kuten jo kerroin, niin ne korttitaskut loppuivat...14-15 käytin aikani kauppareissulla. Ajoin Prismaan. Ekana kahville, nam, rahkapiirakan kera ja veitsen...siis, kun en voi haukata tai jos, niin kaikki rahka olisi ollut hammasraudoissa ja mitäs iloa siitä sitten olisi ollut... Ostin korttitaskuja kolme pakkausta ja hämmästytitin kassatätiä kertomalla mihin niitä tarvitsen:) Hih, huvinsa kullakin, naureskeli hän! Loton laitoin vetää viideksi viikoksi ja sit kotio!

Nyt on aikataulut sitten pikkasen kuralla, sillä kotityötuntia ei voi enää pitää, sillä on aivan sairaan kuuma. Olen jo tietokonetunnin pitänyt, niin ja lukutunnin ja seuraavaksi vois ajatella niitä korttien laittamista...

Kyllä on mukavaa! Ainakin minusta ja sehän onkin pääasia:)