Näin vapaapäivän kunniaksi ajattelin mankeloida. Ihan samalla kun teen kaikkea muuta(istun tietokoneella). Monen mielestä turhaakin turhempaa hommaa, siis mankelointi. Minusta taas tietokoneella istuminen:)
1089253.jpg

Meillä on sellainen ihan näppärä kotimankeli, johon sain jonkin aika sitten uuden kankaan. Entinen oli niin lyhyt, kun oli repaleisuudesta niin lyhentynyt? Nyt kyllä kelpaa manklata. Onhan se niin kiva, kun saa lakanat sileiksi ja viikattua kaappiin. En muutes rullaa. Äitini rullaa ja minä en tykkää lakanoita rullata. Viikkaan nätisti ja laitan pinoon. Kukin tyylillään. Viime lauantaina olin teatterissa, missä näyttelijät eräässä kohtauksessa vetivät lakanoita ja rullasivat. Jäin miettimään pitkäksi aikaa, miksi ne rullataan? Siksikö, ettei tulisi poikittaistaitoksia?

Mankeloin lisäksi pyyhkeet ja lasten T-paidat. Tyynyliinat silitän. Minulla on niistä neuroosi, kun en saa tarpeeksi hyvin niitä manklattua. Tyynyliina on oltava sileä, kun se tulee niin lähelle poskea:).
Tosiasia on kuitenkin se, etten voi sietää mankelointia. Aina joku menee ruttuun tai mankeli alkaa paukkua... Onkin parempi, että mankeloin silloin kuin olen yksin kotona, niin ei kukaan muu kärsi haittavaikutuksista.