Meidän pesukone. Miksi se ei pysy puhtaana? Nyt oli ongelmana se pesuaineen syöttökaukalo! Siis, miten hitossa se aina menee niin kamalaan kuntoon??? Vaikka pidän sen aina pesujen välillä auki ilman vaihdon takia, niin ihan turhaan. Se homehtuu ja on ihan mustana :(

Sitten kun sen saa irti, niin siinä on koloa ja lokeroa, teräviä kulmia ja se on niin hankalan kokoinen, että pitäisi olla jumalaton sammio, mihin sen saisi likoamaan. Nyt vain on sitten otettava pulloharja, hammasharja, pumpulipuikot ja hammastikut apuun, ai että minua se rassaa! Silti sitä ei saa niin puhtaaksi, että se edes näyttäisi puhtaalta. Jos kuitenkin onnistuu tässä hommassa edes välttävästi, niin ei siinä kaikki. Se kohta pesukoneessa, mihin se syöttökaukalo laitetaan, on aivan yhtä kamalan likainen! Tunge sinne sitten kaikki mahdolliset harjat ja niin, ettei riko rystysiä. En ala! Minä en tykkää koko hommasta!
1659169.jpg

Miten selvisin tällä kerralla? Palkkasin siihen hommaan miehen! Pikku Mieheni teki sen, kun sai siitä hommasta kaksi rastia kotitöihin! Jee, ja taas pelittää. Silti olen miettinyt, miksi se on niin hankala putsata? Jos jollakulla olisi siihen kätevämpi vaihtoehto, olisin enemmän kuin kiitollinen!